Povestea noastra

POVESTEA

O poveste inceputa intr-un context temporal aparent favorabil, ElleGanza porneste pe drumul frumosului purtand pantofi noi si cladind o istorie de 30 de ani, pe care continua sa o deruleze.

Afacerea de familie se concentreaza pe importul de incaltaminte luxury, realizata din materiale de o calitate incontestabila si cu finisaje impecabile. Iar cand spunem „business de familie”, nu ne rezumam la clasica sintagma, ci includem intreaga echipa prezenta in magazinele ElleGanza.

Consilierii din magazine mizeaza pe experienta si deosebita atentie acordata fiecarei cliente si fiecarui client pentru a ajuta cumparatorii sa aleaga cel mai potrivit model, atat in materie de aspect, cat si in ceea ce priveste comoditatea.

In cei 30 de ani care au trecut de la infiintare, am reusit sa aducem publicului confort, calitate si frumusete, mentinand orientarea catre tendinte si noutate, in general, prin atingerea unor segmente de nisa in domeniul incaltamintei si marochinariei.

Inca de la infiintare, am vizitat targurile de profil din Italia si am creat legaturi stranse cu furnizorii nostri, majoritatea fiindu-ne alaturi chiar din primii ani de activitate. De-a lungul timpului am strans un portofoliul important de branduri, precum: Moreschi, Georgio Fiabiani, Moda di Fausto, Sandro Vicari, 7AM, Accademia, Gianfranco Butteri, Gilda Tonelli, Marino Orlandi, Mario Bruni, Valentino Orlandi, Ferdynando, fiind vorba doar despre fabrici italienesti situate pe teritoriul Italiei.

Ne onoreaza faptul ca avem clienti si din afara Romaniei si speram cu ajutorul acestui instrument modern de cumparaturi online sa ajungem si mai usor la fiecare dintre dumneavoastra.

Magazinele noastre situate in centrul Bucurestiului va asteapta cu incaltaminte si produse de marochinarie realizate cu maiestrie, intr-un cadru prietenos si elegant. Va invitam sa parcurgeti paginile noastre online sau va asteptam cu drag in magazine, sa probati colectiile.

Abonare Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si primesti cele mai noi promotii si oferte doar pentru tine.

Iti multumim pentru abonare!

Deja primesti toate noutatile Elleganza.ro!

Acum vei fi la curent cu noutatile Elleganza.ro!