Cum cumpar

CUM CUMPAR

1. Puteti plasa o comanda online prin completarea formularului de comanda.

2. Dupa ce ati inregistrat comanda, puteti urmari statusul acesteia din "Contul tau" de client, in sectiunea "Comenzile mele".

3. De asemenea, in cazul in care v-ati razgandit si vreti sa salvati produsele pentru a cumpara ulterior, puteti folosi optiunea de a le adauga in Wishlist.

4. Daca alegeti sa comandati online, veti primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail furnizata in formularul de comanda. In cazul in care, dintr-un anumit motiv, comanda dumneavoastra nu poate fi procesata, veti fi contactat in cel mai scurt timp.

5. Produsele adaugate in cos, pentru care nu ati finalizat comanda, raman in cosul dumneavoastra pana la stergerea sesiunii proprii a browser-ului.

6. Periodic desfasuram diferite promotii in urma carora puteti obtine un voucher-cadou ce va ofera reduceri la produsele noastre. Urmariti pagina noastra de Facebook si abonati-va la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii!

PLASAREA COMENZII

1. Plasarea comenzilor prin intermediul www.elleganza.ro se poate realiza exclusiv in conditiile in care utilizatorii isi vor crea cont pe www.elleganza.ro.

2. RITM IMPORT EXPORT recomanda clientilor ca, inainte de efectuarea unei comenzi, sa verifice cu atentie caracteristicile produsului, astfel cum apar prezentate pe www.elleganza.ro.

3. Programul de procesare a comenzilor plasate pe www.elleganza.ro este de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09:00 – 19:00, prin curier/FAN Courier. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca RITM IMPORT EXPORT poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri:

validarea disponibilitatii produselor solicitate de client, in termen de 3 zile lucratoare;
stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor, in scris;
informarea clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.

4. In situatia in care clientul are o problema legata de comanda plasata sau daca doreste mai multe amanunte sau clarificari in conexiune cu comanda plasata, acesta poate transmite un e-mail la adresa [email protected] sau sunand la numerele de telefon: 021 314 96 16 sau 0770 355 650, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00.

FACTURAREA SI MANIERA DE PLATA

1. RITM IMPORT EXPORT va emite catre client factura pentru produsele comandate, iar clientul este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

2. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe www.elleganza.ro si cu cel prezentat de consilierul clienti al societatii RITM IMPORT EXPORT, in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

3. RITM IMPORT EXPORT va transmite clientului factura aferenta comenzii plasate, precum si pentru orice alte costuri aferente comenzii, in format material, prin includerea facturii in pachetul care cuprinde produsul livrat, sau in format electronic, la adresa de e-mail comunicata de catre client.

4. Indiferent de modalitatea de transmitere a comenzii, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii, pe un suport durabil, de catre RITM IMPORT EXPORT, a acceptarii comenzii transmise de client, aplicandu-se prevederile legale incidente cuprinse de O.G. nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („O.G. nr. 34/2014”).

5. Clientul are obligatia de a verifica produsele achizitionate prin intermediul www.elleganza.ro la intrarea in posesia acestora, in prezenta personalului curierului.

6. Produsele comercializate vor fi livrate in ambalajul original al producatorului si, in momentul livrarii, vor fi insotite de factura fiscala.

7. Produsele comandate pot fi platite online - cu cardul, prin platforma disponibila pe www.elleganza.ro. RITM IMPORT EXPORT isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri, sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata/transfer bancar. 

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Card STAR Forte

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile gratis, comision zero la toate cumparaturile fara dobanda plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila *8028 apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 0264.594.337 apelabil din orice retea, inclusiv international.

Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri! Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.elleganza.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

• MasterCard GOLD EUR

• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

• Aplica acum pe www.bcr.ro sau

• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

• Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click : www.brdfinance.ro.

- alegi produsele dorite

- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

· Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

· Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

· Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

· Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website www.elleganza.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

· Visa Exact

· Visa Exclusive Gold

· Visa Business Standard

· Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
Introduci datele cardului
Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraeus Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Start la cumparaturi !

8. RITM IMPORT EXPORT poate anula comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

datele furnizate de catre client, pe www.elleganza.ro sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte;
activitatea clientului pe www.elleganza.ro poate si/sau produce daune de orice natura societatii RITM IMPORT EXPORT si/sau partenerilor sai;
tranzactia online esueaza sau este declarata invalida;
banca emitenta nu accepta cardului clientului/tranzactia;
in cazul in care clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau daca exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Abonare Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si primesti cele mai noi promotii si oferte doar pentru tine.

Iti multumim pentru abonare!

Deja primesti toate noutatile Elleganza.ro!

Acum vei fi la curent cu noutatile Elleganza.ro!